HOME
FaceBook vergeet niet onze FaceBook pagina te bezoeken!


Sax Atelier Tjepkema verricht hoge kwaliteit reparaties en onderhoud aan saxofoon,klarinet en andere houten blaasinstrumenten.

Ik (Halbe Tjepkema) ben een professionele saxofonist en heb mij gespecialiseerd in alle saxofoon gerelateerde diensten.

Kwaliteit is voor mij de gewoonste zaak van de wereld.
Persoonlijk contact met de bespeler staat bij mij hoog in het vaandel.
Om te kunnen weten of Uw reparatie echt geslaagd is,of dat er verder werk nodig is, vind ik dat dit het beste beoordeeld kan worden door een professionele musicus en reparateur.
Onderhoud of een reparatie aan uw saxofoon of klarinet is maatwerk.

Over Halbe Tjepkema

Halbe Tjepkema groeide op in Den Haag en studeerde saxofoon aan het Conservatorium in Rotterdam en in Boston aan het Berklee College of Music.

Gedurende de afgelopen 35 jaar heeft Halbe als professioneel saxofonist,docent en Bigband dirigent een sterke reputatie opgebouwd in Nederland.

Tijdens zijn werk als saxofonist begon Halbe vanuit huis met het repareren van zijn eigen instrumenten. Dit gecombineerd met zijn liefde voor oude techniek en sportauto's heeft geleid tot dit nieuwe atelier in Zoetermeer.

Vanaf 2009 heeft Halbe de saxofoon en klarinet reparaties uitgevoerd voor Musicallin en Atelier Pfeiffer.

Vanwege het plezier in het repareren en het werken met musici is hij in 2017 gestart met zijn eigen reparatie atelier. De werkplaats aan huis is volledig ingericht.

Kwaliteit,persoonlijke aandacht en een eerlijke service staan bij hem bovenaan. Daardoor is hij voor veel beginnende tot professionele spelers een vertrouwd adres voor het onderhoud van hun instrument.
-

HOME

© 2017 renelaanen.com. All rights reserved
.